*Minden palack Actimel B6-vitamin forrás, valamint D-vitaminban gazdag. A B6- és D-vitaminok hozzájárulnak az immunrendszer normál működéséhez. Egy palack Actimel a kiegyensúlyozott, változatos étrend és egészséges életmód részeként fogyasztandó.
**Nyiss és nyerd meg a 10 darab egyenként 250.000 Ft értékű vásárlási utalvány egyikét, melyet a weboldalon szereplő üzletekben tudsz beváltani a Játékszabályban meghatározottak szerint. A promóció időtartama 2022. 02.01. – 2022. 03.31. További részletek a Játékszabályzatban. A vásárlást igazoló blokkot és nyerő fedőfóliát őrizd meg.

Kattints ide a teljes Játékszabályzatért!

Hogyan

nyerhetek?

Egyszerűen! Nyisd fel a fedőfóliát: ha ajándékikont találsz, nyertél!Nézz szembe a téllel az Actimel és a
The North Face termékeivel!

Az Actimelben rejlő vitaminokkal támogathatod az immunrendszered*, vásárlásoddal pedig most még nyerhetsz is! ​Ha megtaláltad a fedőfólia alatti ajándék ikont, már meg is nyerted a 250 000 Ft értékű The North Face vásárlási utalványt! A nyerő fedőfóliát és a vásárlást igazoló blokkot tartsd meg.*Minden palack Actimel B6-vitamin forrás és D-vitaminban gazdag, mely vitaminok hozzájárulnak az immunrendszer normál működéséhez. 1 palack Actimel a kiegyensúlyozott és változatos étrend, valamint egészséges életmód részeként fogyasztandó!​

Hol válthatod

be a nyereményed?

Nézz szembe a téllel a The North Face termékeivel! Váltsd be 250 000 Ft értékű nyeremény utalványodat a The North Face boltjában Budapesten, a Mountex üzleteiben országszerte, vagy a Mountex online boltjában!

Nézz körbe

online

A játékban

résztvevő termékek

Vásárolj

Actimelt és nyerj!Támogasd az

immunrendszered* minden nap!

D-vitaminban gazdag
20 milliárd L.casei Danone élőkultúrával
B6-vitamin forrás
Kalciumforrás

*Minden palack Actimel B6-vitamin forrás és D-vitaminban gazdag, mely vitaminok hozzájárulnak az immunrendszer normál működéséhez. 1 palack Actimel a kiegyensúlyozott és változatos étrend, valamint egészséges életmód részeként fogyasztandó!​

Fedezd fel az

Actimelt